“Mandıra’nın Genç Kalemleri” kitabını kaleme aldılar

“Mandıra’nın Genç Kalemleri” kitabını kaleme aldılar

1.07.2024 11:33:05

Danamandıra İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında “Mandıra'nın Genç Kalemleri” adlı kitabı kaleme aldılar. 

Danamandıra İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında “Mandıra'nın Genç Kalemleri” adlı kitabı yazdılar. Öğrencilerin yazdığı bu özel kitap, okulda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilim Şenliği etkinliğinde düzenlenen imza günlerinde tanıtıldı.
Geleceğin Yazarları Projesi, öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmeyi ve edebiyat sevgisini aşılamayı amaçlayan önemli bir eğitim programı olarak öne çıkıyor. Bu proje kapsamında, Danamandıra İlk ve Ortaokulu öğrencileri, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanarak kendi hikayelerini yazdılar ve bu hikayeleri “Mandıra'nın Genç Kalemleri” adıyla bir kitapta topladılar.
Okul Müdürü Gizem Ayan, bu anlamlı projeye katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek, “Öğrencilerimizin yazma konusundaki yeteneklerini görmek bizler için büyük bir gurur kaynağı. ‘Mandıra'nın Genç Kalemleri' adlı kitabın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu proje, onların edebiyata olan ilgilerini ve yeteneklerini geliştirmeleri için harika bir fırsat oldu” dedi. Renginar SALİ

YORUM YAP