Meclis Üyelerinden Emekli Mitingine destek

Meclis Üyelerinden  Emekli Mitingine destek

29.05.2024 10:35:37

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyelerinden emeklilere destek çağrısı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Sibel Aydın Işıköndeş ve Hatice Gözen, CHP Genel Merkezi tarafından hafta sonu Başkentte düzenlenen büyük emekli mitingine katıldılar. Silivri temsilcilerinin yanı sıra Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen binlerce emekli, CHP'nin Ankara'da düzenlediği Büyük Emekli Mitingi'ne destek verirken burada bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Özel, emeklilere "Hakkınızı söke söke alacağım" sözünü verdi.
Emeklilerin haklarına ve yaşam standartlarına dikkat çeken Işıköndeş ve Gözen, mevcut iktidarın emeklilik politikalarının adaletsizliğine vurgu yaptılar.
Yıllarca çalışıp emek veren vatandaşların hak ettikleri refah seviyesine ulaşamamalarının büyük bir adaletsizlik olduğunu belirten Işıköndeş ve Gözen, yetersiz emekli maaşları, yüksek enflasyon ve artan yaşam maliyetleri karşısında emeklilerin geçim sıkıntısı çektiğini yinelediler.
Emeklilerin hak ettiği saygıyı ve yaşam kalitesini geri kazanabilmesi için adil ve sürdürülebilir emeklilik politikalarına ihtiyaç olduğunu vurgulayan Işıköndeş ve Gözen, devletin emeklilerin refahını artıracak politikaları hayata geçirmesi gerektiğini belirttiler.
Sevginar Sali

YORUM YAP