Melih Yıldız’dan, CHP’nin 101. Yılına kutlama mesajı

Melih Yıldız’dan, CHP’nin 101. Yılına kutlama mesajı

10.09.2024 09:50:01

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 101. kuruluş yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Silivri'de de coşku ve gururla kutlandı. CHP'nin Silivri'deki temsilcilerinden Melih Yıldız, partiye ve Cumhuriyet'e olan bağlılığını vurgulayan bir mesaj yayınladı.
Melih Yıldız mesajında CHP'nin halkın iradesini savunan bir parti olarak 101 yıldır adalet, eşitlik ve halkın refahı için mücadele ettiğini belirtti. Yıldız, partisinin köklü geçmişi ve Atatürk'ün ilkelerine olan sadakati vurgularken, Silivri'de sosyal demokrat değerleri yükseltmek için var gücüyle çalıştıklarını ifade etti.
YILDIZ: BİZLERE BİR MİRAS DEĞİL, GELECEK NESİLLERİN OMUZLARINA YÜKLENEN BİR SORUMLULUK BIRAKTILAR
Yıldız'ın mesajında şu ifadelere yer verildi: “Değerli Hemşehrilerim, Kıymetli Yol Arkadaşlarım, 9 Eylül Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan ve 101 yıldır halkın iradesini savunan Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluş yıldönümünü büyük bir coşku, onur ve gururla kutluyoruz. 101 yıl önce, bağımsız bir vatanın, özgür bireylerin, eşit bir toplumun hayaliyle yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları, bu büyük partiyi kurarken bizlere bir miras değil, gelecek nesillerin omuzlarına yüklenen bir sorumluluk bıraktılar.
“ADALETİN, EŞİTLİĞİN VE HALKIN REFAHI İÇİN MÜCADELE EDEN BÜYÜK BİR AİLENİN FERTLERİYİZ”
CHP olarak bizler, sadece bir siyasi partinin mensupları değil, aynı zamanda adaletin, eşitliğin ve halkın refahı için mücadele eden büyük bir ailenin fertleriyiz. CHP'nin köklü mirasını ve sosyal demokrat değerlerini Silivri'de yükseltmek, her bir vatandaşımızın eşit haklara ve adil bir yaşam standardına kavuşmasını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.”
“DAHA AYDINLIK VE ÖZGÜR BİR TÜRKİYE İÇİN EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Yıldız, mesajının sonunda Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Bu kutlu çınar, kökleri halkın bağrında olan bir inançla yeşermeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlarken, daha aydınlık ve özgür bir Türkiye için el ele, gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Varol Cumhuriyet Halk Partisi!” sözleriyle mesajını tamamladı.
Silivri'de düzenlenen etkinliklerde CHP'liler, partinin köklü geçmişini bir kez daha hatırlatırken, geleceğe yönelik umut ve inançla dolu olduklarını dile getirdiler.

 

YORUM YAP