MHP’de görev değişimi

MHP’de görev değişimi

3.09.2024 12:13:46

MHP Silivri İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi. Zafer Yalçın İl Yönetimine geçiyor, Hakan Bakmaz'ın İlçe Başkanı olarak atanması bekleniyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanlığı'nda 8 yılın ardından önemli bir değişiklik yaşanıyor. Mevcut İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın, önümüzdeki kongrede İstanbul İl Yönetimi'nde görev alacağı öğrenildi. Yalçın'ın yerine, halen MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hakan Bakmaz'ın Silivri İlçe Başkanı olarak atanması bekleniyor.
YENİ BAŞKAN SELİMPAŞA'DAN
Selimpaşa'da ikamet ettiği öğrenilen Hakan Bakmaz, Beylikdüzü'nde bir özel güvenlik şirketinin sahibi olarak tanınıyor. Bakmaz'ın yeni görevi ile Silivri'de MHP İlçe Teşkilatı'nın çalışmalarına liderlik edeceği ve ilçedeki siyasi dinamiklere yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor.
ZAFER YALÇIN İL YÖNETİMİNDE GÖREV ALACAK
Silivri'de 8 yıl boyunca MHP İlçe Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Zafer Yalçın, bu süreçte partisinin yereldeki gücünü artırmak adına önemli çalışmalar yaptı. Yalçın'ın İstanbul İl Yönetimi'nde üstleneceği yeni görevi ile teşkilata katkılarını sürdürmesi bekleniyor.
DEĞİŞİM YENİ DÖNEMİN HABERCİSİ
Bu değişiklik, MHP Silivri İlçe Teşkilatı'nda yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Hakan Bakmaz'ın liderliğinde teşkilatın, Silivri'deki siyasi etkinliğini artırması ve partinin yerel bazda daha fazla ses getirmesi bekleniyor.
MHP Silivri İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşecek bu önemli değişim, önümüzdeki dönemde partinin ilçedeki stratejilerini nasıl şekillendireceği konusunda merak uyandırıyor. Bakmaz'ın göreve başlamasıyla birlikte, Silivri'deki MHP hareketliliğinin hız kazanacağı düşünülüyor.
Sevginar SALİ

 

YORUM YAP