MHP’den yeni seçilen muhtarlara ziyaret

MHP’den yeni seçilen muhtarlara ziyaret

29.08.2024 09:57:48

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe temsilcileri, yeni seçilen muhtarlara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Av. Sultan Aşkın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni dönemde göreve seçilen mahalle muhtarlarına ziyaretlerde bulundu.
Zafer Yalçın ve beraberindeki heyet, Selimpaşa Mahalle Muhtarı Murat Kanbay, Kavaklı Hürriyet Mahallesi Muhtarı Aysun Çeşmecioğlu ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdal Demirkapan'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretler sırasında mahallelerin ihtiyaçları, sorunları ve gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlarla görüş alışverişinde bulunuldu.
MHP İlçe Başkanı Yalçın, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Mahallelerimizin yönetiminde söz sahibi olan muhtarlarımızın, yerel yönetimlerle uyumlu bir şekilde çalışması büyük önem taşıyor. Yeni dönemde görevlerine başlayan muhtarlarımıza başarılar diliyor, mahallelerimize en iyi hizmeti sunmak için birlikte çalışacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.
Muhtarlar da, gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, mahallelerinin kalkınması ve sakinlerinin refahı için her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade ettiler.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP