MHP İlçe Temsilcilerinden Emniyet Müdürü Taşçı’ya ziyaret

MHP İlçe Temsilcilerinden Emniyet Müdürü Taşçı’ya ziyaret

29.08.2024 09:56:24

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe teşkilatı, Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Kıvanç Taşçı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Av. Sultan Aşkın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Kıvanç Taşçı'yı geçtiğimiz gün makamında ziyaret etti.
Yeni görevine başlayan Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı'ya hayırlı olsun dileklerini ileten Yalçın, ilçenin güvenliği ve huzuru için yürütülecek çalışmalarda başarılar diledi. Ziyaret sırasında Silivri'nin asayiş konularında görüş alışverişinde bulunulurken, emniyet teşkilatının yerel yönetimlerle iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Silivri'nin güvenliği bizim için büyük önem taşıyor. Emniyet Müdürümüz Kıvanç Taşçı'nın bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Silivri'de güvenlik ve asayişin sağlanması adına tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtti.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP