MHP İlçe Teşkilat mensuplarından ev ziyaretleri

MHP İlçe Teşkilat mensuplarından ev ziyaretleri

2.02.2024 11:03:52

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe teşkilat mensupları, hemşerilerini evlerinde ziyaret ederek, destek istemeye devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe teşkilat mensupları, Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine başlatılan “Komşum nasılsın” temalı ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Hemşerilerini evlerinde ziyaret ederek aile ve komşularıyla bir araya geliyor, hal hatır soruyor, görüş, talep ve önerilerini alıyorlar. MHP'li ilçe temsilcileri, yerel seçimlerde partilerine destek isteyerek Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın selamlarını iletiyorlar.
Bu çalışma kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Arcan, Meclis Üyesi Gökalp Kalaycı, Meclis Üyesi Aday Adayı Filiz Akgül ve Kadın Kolları Üyesi Serap Yavuz, geçtiğimiz gün Fener Mahalle'sinde Gülhan Tolun'un hanesine misafir oldular.
Meclis Üyemiz Gökalp Kalaycı, Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Aslan, Ortaköy Mahalle Başkanı Sermet Taşkınay ve Kadın Kolları Mahalle Başkanı Sevcan Taşkınay, Dilber ve Mustafa Tokalı ailesini ziyaret etti.
Belediye Meclis Üyesi Ada Adayı Zerrin Çimen ve Teşkilat Mensubu Bülent Çimen, Yeni Mahalle'de ikamet eden Saadet ve Sabahattin Yıldız ailesinin misafiri oldu. Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP