MHP’li Güler’den 15 Temmuz mesajı

MHP’li Güler’den 15 Temmuz mesajı

3.07.2024 10:38:10

Silivri Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Murat Güler, gündem dışı yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümüne dair önemli mesajlar verdi.

Meclis oturumunda söz alan Murat Güler, FETÖ'cü hainlerin devletin çeşitli kademelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sızarak gerçekleştirdiği darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçtiğini hatırlattı. Güler, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi, hainlerin kendilerine emanet edilen tank ve uçakları düşmana değil, Türk milletine karşı kullandığını belirtti.
Güler, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Milletimizin vatan, bayrak ve bağımsızlık hassasiyetini unutan bu hainlere en güzel cevap, yine devletimizin vatansever mensupları ve milletimiz tarafından verilmiştir. 15 Temmuz gecesi vatan ve millet sevdalıları demokrasimize, istiklal ve istikbalimize sahip çıkmıştır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, 'En kötü demokrasi, en iyi darbeden daha üstündür' diyerek demokrasinin önemine vurgu yapmıştır."
“TÜRK MİLLETİ ASLA TESLİM OLMAYACAK, BAĞIMSIZLIĞINDAN ASLA TAVİZ VERMEYECEKTİR”
Güler, 15 Temmuz darbe girişiminin ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden biri olduğunu vurgulayarak, Türk milletinin bu alçakça saldırıyı hiçbir zaman unutmayacağını ve unutturmayacağını ifade etti. "Bu topraklar üzerinde kirli planları, çirkin emelleri olan herkes bilmelidir ki; Türk milleti asla teslim olmayacak, egemenliğinden, bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir" dedi.
Konuşmasını 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümünde, vatan uğruna canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilere ise şükranlarını sunarak tamamlayan Murat Güler'in konuşması, meclis üyeleri ve izleyiciler tarafından dikkatle dinlendi.
Sevginar Sali

YORUM YAP