Milli Eğitim Müdürüne bir tepki de Doruk Bulut’tan

Milli Eğitim Müdürüne bir  tepki de Doruk Bulut’tan

12.09.2024 10:29:17

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, 2024 yılı CHP Belediye Başkan Aday Adayı Doruk Bulut'un da sert eleştirisinin hedefi oldu. 

Silivri'de siyasi tartışmalar giderek büyürken, 2024 yılı CHP Belediye Başkan Aday Adayı Doruk Bulut, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne yönelik sert bir eleştiride bulundu. Bulut, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürü'nün AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan icazet kapsamını iddia ederek, seçilen belediye başkanının yok sayılmasının kabul edilemediğini belirtti.
BULUT: KABUL EDİLEMEZ
Doruk Bulut'un açıklaması şöyle: "Atanmış Memur Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü atandığı gün AKP İlçe Başkanlığına gidip icazet kullanmış bir öğretmen; seçilen Silivri Belediye Başkanını yok sayması kabul edilemez. Bu başlamak için sonlandırmak için ilk seçime var gücümüzle çalışıyoruz."
SEÇİLMİŞ BAŞKANIN YOK SAYILMASI TEPKİ ÇEKİYOR
Bulut, atanmış bir devlet memurunun seçilmiş bir belediye başkanını yok saymasının kabul edilemeyeceğini, bu tür bir durumun son bulması gerektiğini vurguladı. Ayrıca bu duruma karşı sessiz kalmadıklarını ve seçim seçimlerinde bu tür uygulamalara karşı var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.
Bu sert açıklama, Silivri'deki siyasi ortamın daha da gererken, Milli Eğitim Müdürü ile ilgili tartışmaların derinleşmesine neden oldu.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP