Muammer Yönet’e son görev

Muammer Yönet’e son görev

10.07.2024 11:20:39

Fatih Mahallesi'nin sevilen esnaflarından Turhan Muammer Yönet ebediyete uğurlandı.

Fatih Mahallesi Kaleiçi Nasliç mübadillerinden, kahveci rahmetli Murtaza Yönet'in oğlu ve Yakup, Koray, Güray, Yalçın Yönet'in babası olan, merkez çarşı esnaflarından 2. kuşak mübadil Muammer Yönet, hayatını kaybetti. Yönet'in vefatı, mahalle sakinleri ve esnaf arasında büyük üzüntü yarattı.
Muammer Yönet için 9 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenen cenaze töreni, Piri Mehmet Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gerçekleştirildi.
Törene katılan aile üyeleri, yakınları ve sevenleri, merhum Yönet'i son yolculuğuna uğurlamak için cami avlusunda toplandı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızdan Hüseyin Turan, CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, AK Parti İBB Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, geçmiş dönem Başkan Yardımcılarımızdan Metin Karakaş, Mehmet Yönet, Lütfü Vardar, CHP Belediye Meclis Üyesi Aykut Batur, Mahmut Yıldızaydın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, AK Parti geçmiş dönem İlçe Başkanlarından Rıfat Kutlu, CHP geçmiş dönem Meclis Üyelerinden Bilal Ermiş ve daha pek çok kişi Yönet Ailesinin acısını paylaşmak üzere cenazedeydi.
Cenaze namazının ardından Yönet, Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Sevginar Sali

YORUM YAP