Muhtarlara hayırlı olsun ziyareti

Muhtarlara hayırlı olsun ziyareti

4.07.2024 10:56:44

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, güven tazeleyen Fatih Mahalle Muhtarı Sadiye Esen Yönet ve Alibey Mahalle Muhtarı Solmaz Tüfekçi'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetimi, yeni dönemde güven tazeleyerek yeniden seçilen Fatih Mahalle Muhtarı Sadiye Esen Yönet ve Alibey Mahalle Muhtarı Solmaz Tüfekçi'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Erdim ve ekibi, muhtarlara hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu.
Başkan Derya Ural Erdim, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Mahalle muhtarlarımızın görevlerinde başarılı olacaklarına olan inancımız tamdır. Kendilerine yeni dönemde başarılar diliyor, iş birliği içinde mahallelerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.
Muhtarlar Sadiye Esen Yönet ve Solmaz Tüfekçi, CHP Kadın Kolları'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. Ziyaretin, mahalle sakinlerine daha iyi hizmet sunma adına önemli bir moral kaynağı olduğunu belirttiler. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik iş birliği mesajlarıyla sona erdi. Başkan Erdim ve ekibi, muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP