Natela Karagöz'den unutulmaz Piyano Resitali

Natela Karagöz'den unutulmaz Piyano Resitali

19.08.2024 14:31:07

Natela Karagöz'in muhteşem Piyano Resitali, sanatseverlerin yoğun ilgi ve beğenisini topladı.

Silivri'nin önemli kültürel mekânlarından Kalepark Sosyal Tesisleri, geçtiğimiz akşam piyanist Natela Karagöz'ün gerçekleştirdiği unutulmaz bir piyano resitaline ev sahipliği yaptı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği açık hava etkinliği, müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.
Natela Karagöz, gecede klasik müzikten halk müziğine uzanan geniş bir repertuarla dinleyicilerin karşısına çıktı. Karagöz'ün icra ettiği eserler arasında Mozart'ın ünlü “Türkiş Marş”ı, Figen Genç'in "Nazende Sevgilin"i, Evgeny Grinko'nun "Vals"i, Chopin'in "Vals"i ve Handel'in "Passacaglia" gibi klasik parçalar yer aldı. Ayrıca, "Sevmek Zamanı-Romen Şarkısı," "Kaybolan Yıllar," "Kalinka," "Türk Halk Müziği Tango," "Arjantin," "Caddelerle Rüzgar," "Jane Maryam" (Evgeny Grinko) ve Karagöz'ün kendi bestesi "Özlem" de sanatçının yetkin performansıyla hayat buldu.
Resitalin sonunda, Silivri Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Ebru Onur ile Kültür Müdürü Meral Türkmen Terlikçi sahneye çıkarak, Natela Karagöz'e sanatını takdir eden bir plaket takdim ettiler. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun tebriklerini ileten yetkililer, sanatçının performansından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP