Necip Sarıbekir Lisesi velilerine alanlar tanıtıldı

Necip Sarıbekir Lisesi velilerine alanlar tanıtıldı

2.10.2024 10:50:28

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 9. Sınıf Velilerine yönelik Alan Tanıtımı ve Alan Seçimi Semineri düzenlendi.

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 9. sınıf öğrenci velilerine yönelik Alan Tanıtımı ve Alan Seçimi Bilgilendirme Semineri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Okul Müdürü Ahmet Sevgin, Psikolojik Danışman Büşra Kara ve alan şeflerinin katılımıyla düzenlenen seminerde, velilere öğrencilerinin mesleki gelişimlerini destekleyecek alanlar hakkında detaylı bilgi verildi.
Seminerde, öğrencilerin ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre doğru mesleki yönlendirmeler yapılmasının önemi vurgulandı. Psikolojik Danışman Büşra Kara, öğrenci ve velilerin alan seçiminde dikkat etmeleri gereken unsurları paylaşarak, öğrencilerin başarılarına katkı sağlayacak en uygun alanı seçmeleri için gereken rehberliği sundu.
Seminer, veliler tarafından olumlu karşılanırken, okul yönetimi ve öğretmenler bu tür bilgilendirme etkinliklerinin devam edeceğini belirtti. Renginar SALİ

YORUM YAP