Necip Sarıbekir Lisesi, yeni eğitim-öğretim yılına hazır

Necip Sarıbekir Lisesi, yeni eğitim-öğretim yılına hazır

23.08.2024 10:44:33

Sarıbekir Ambalaj Ticaret A.Ş.'nin katkılarıyla gerekli onarım ve boya işlerinin yapıldığı Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlandı.

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde kapsamlı bir bakım ve onarımdan geçirildi. Sarıbekir Ambalaj Ticaret A.Ş.'nin katkılarıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında okulun tüm sınıfları, koridorları, yangın merdivenleri, Öğretmenler Odası ve bahçe iç duvarı titizlikle tamir edilip boyanarak yeni döneme hazır hale getirildi.
Okul Müdürü Ahmet Sevgin, yapılan çalışmaların öğrencilerin ve öğretmenlerin daha sağlıklı ve verimli bir ortamda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürebilmeleri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Sarıbekir Ambalaj Ticaret A.Ş.'ye katkılarından dolayı teşekkür eden Sevgin, şirket yetkililerine işlerinde başarılar diledi.
Sevgin, "Okulumuzun fiziki koşullarını iyileştiren Sarıbekir Ambalaj Ticaret A.Ş.'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu tür destekler, eğitim kalitesini artırmak adına büyük önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.
Renginar SALİ

YORUM YAP