Odak Koleji Anaokulu öğrencilerinden Cumhuriyet coşkusu

Odak Koleji Anaokulu öğrencilerinden Cumhuriyet coşkusu

25.10.2024 14:37:27

Bu bir tanıtımdır
Odak Koleji Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri, velileriyle birlikte gerçekleştirdikleri etkinlikte Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Odak Koleji Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri, "Cumhuriyet Güneş Gibi Işık Gibi" isimli şarkıyla sahnede gerçekleştirdikleri ritim çalışmasıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Küçük öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında hem sanatsal hem de eğlenceli aktivitelerle dolu bir gün geçirdiler.
CUMHURİYET KUPALARI TASARLADILAR
Etkinlikte, öğrenciler baskı çalışmaları ile kendi Cumhuriyet kupalarını tasarladılar. Bu yaratıcı etkinlik sayesinde hem el becerilerini geliştiren çocuklar hem de Cumhuriyet'in anlamını sanatsal bir yolla keşfettiler.
Etkinliğin devamında, minik öğrenciler aileleriyle birlikte oyunlar oynayarak unutulmaz anılar biriktirdiler. Oyunların ardından velilerin katılımıyla çocukların coşkusuna ortak olan aileler, etkinliğin neşeli ve sıcak atmosferine renk kattı.
OKUL YÖNETİMİNDEN VELİLERE TEŞEKKÜR
Etkinliğin sonunda okul yönetimi, velilere katılımları dolayısıyla teşekkür ederek, Cumhuriyet Bayramı'nı hep birlikte kutlamanın önemine vurgu yaptı.
“Yaşasın Cumhuriyet!” sloganıyla sona eren etkinlikte, öğrenciler ve aileleri hem eğitici hem de keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP