Odak Koleji’nde yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu başlangıç

Odak Koleji’nde yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu başlangıç

4.09.2024 11:11:54

Bu bir tanıtımdır

2024-2025 Eğitim-öğretim yılına Uyum Haftası programıyla başlayan Odak Koleji Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri, keyifli ve eğitici bir başlangıç yaptı.

Odak Koleji Anaokulu ve 1. sınıf öğrencileri, 2 Eylül Pazartesi günü okul bahçesinde gerçekleştirilen açılış töreni ile 2024-2025 eğitim-öğretim yılına coşkulu bir başlangıç yaptı. Törenin ardından öğrenciler, yabancı dil öğrencileri eşliğinde neşeyle yaptıkları sabah danslarıyla "Uyum Haftası" sürecine adım attılar.
Okulun konferans salonunda ise 1. sınıf velilerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, okul sistemi tanıtılarak yabancı diller politikaları ve öğrencilerin okula uyum süreçlerine dair sunumlar yapıldı. Veliler, çocuklarının 8 yıl sonraki mezuniyetinde onlara teslim edilmek üzere bugünkü duygu ve düşüncelerini aktardıkları mektupları yazarken duygu dolu anlar yaşadılar.
Etkinliklerin ardından öğrenciler, aileleriyle birlikte tohum ekme etkinliğine katıldı. Çocukların elleriyle ektikleri tohumlar, hem doğa sevgisini pekiştirdi hem de okulun ilk gününe anlam kattı.
Odak Koleji, öğrencilerinin uyum süreçlerine verdikleri önemle, yeni eğitim-öğretim yılına keyifli ve eğitici bir başlangıç yapmış oldu.
Renginar SALİ

YORUM YAP