Odak Okulları’ndan Balcıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Odak Okulları’ndan Balcıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

29.07.2024 12:21:12

Odak Okulları yetkilileri, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen ve Kampüs Müdürü Eyüp Can Balaban, geçtiğimiz hafta Silivri Belediye Başkanı ve velileri olan Bora Balcıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında, Odak Okulları'nın yöneticileri Başkan Balcıoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, eğitim ve belediye iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundular. Görüşmede, eğitim alanındaki projeler ve Silivri'nin gelişimine katkı sağlayacak iş birlikleri üzerine konuşuldu.
Başkan Bora Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Odak Okulları'nın Silivri'ye olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Eğitimin önemine vurgu yapan Balcıoğlu, belediye olarak eğitime her zaman destek vereceklerini ve birlikte birçok başarılı projeye imza atacaklarına inandığını belirtti.
Odak Okulları yetkilileri ise, Silivri Belediyesi ile ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyacaklarını ve öğrencilerin eğitim kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP