Okan, iki önemli konuya dikkat çekti

Okan, iki önemli konuya dikkat çekti

8.07.2024 11:19:54

CHP'nin Gümüşyakalı Meclis Üyesi Murat Okan, Temmuz ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alarak iki önemli ve hassas konuya dikkat çekti.

Silivri Belediyesi Temmuz ayı meclisinde gündem dışı söz alan Gümüşyakalı CHP Meclis Üyesi Murat Okan, bölgesinin battı çıktı talebi ile artan yangınlara dikkat çekti.
BATTI ÇIKTI TALEBİNİ DİLE GETİRDİ
Okan, ilk olarak Gümüşyaka Mahallesi'nden geçen D-100 karayolu üzerinde, özellikle yaz aylarında, artan trafik yoğunluğu ve sıklıkla meydana gelen trafik kazalarına değindi. Bu durumun mahalle sakinlerinde büyük rahatsızlık yarattığını belirten Okan, "Vatandaşlarımızın Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşülerek bölgede bir battı-çıktı yapılması yönündeki yoğun talepleri bulunmaktadır. Bu düzenlemenin trafik akışını önemli ölçüde rahatlatacağına ve kazaların önüne geçeceğine inanıyoruz. Bu konuda siz değerli meclis üyelerinin desteğini ve dikkatini çekmek istiyorum" dedi.
YANGIN TEDBİRLERİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI
İkinci olarak, 20 Haziran 2024'te Diyarbakır ve Mardin bölgelerinde meydana gelen yangınlarda hayatını kaybeden 15 vatandaş için baş sağlığı dileyen Okan, ayrıca Muğla ve İzmir'de meydana gelen orman yangınlarına dikkat çekti. Okan, yaz aylarında artan yazlıkçı ve günübirlikçi nüfusla birlikte orman yangını riskinin de arttığını belirterek, “Vatandaşlarımızdan daha dikkatli ve hassas davranmalarını bekliyoruz. Özellikle yasaklı alanlarda mangal, ateş, semaver yapmamalarını ve orman alanlarında piknik sonrası cam ve plastik gibi çöpleri bırakmamalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Sevginar Sali

YORUM YAP