Okul kantininde son aşamaya gelindi

Okul kantininde son aşamaya gelindi

20.06.2024 10:39:34

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kantini, Hobi Otomotiv firmasının maddi desteğiyle yeniden inşa edilerek sona aşamaya gelindi.

Hobi Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve eğitim sevdalısı Sedat Morgül'ün finansmanını üstlendiği Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kantini yenilenerek son aşamaya geldi. Kantinin inşası kapsamında elektrik ve su tesisatları tamamlandı, iç kaplamalar yapıldı, pencereler ve mermerler monte edilerek camları takıldı.
Okul idaresi, Hobi Otomotiv ile iş birliğinin güzel bir örneğini sergilediklerini belirterek, halen protokol çerçevesinde birçok projeyi birlikte yürüttüklerini ifade etti. Maddi ve manevi katkılarından dolayı Sedat Morgül'e teşekkür eden okul idaresi, bu tür iş birliklerinin eğitim ve sanayi dünyası için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Sedat Morgül'ün katkılarıyla yeniden inşa edilen kantin, öğrenciler için modern ve kullanışlı bir alan sağlayacak. Bu destek, eğitime yapılan yatırımların ve toplumun geleceğine duyulan inancın bir göstergesi olarak büyük takdir topladı.
Renginar SALİ

YORUM YAP