Okullarımız eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketi aldı

Okullarımız eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketi aldı

18.09.2024 10:33:28

2023-2024 eğitim-öğretim yılında okullarımızda yürütülen eTwinning projeleri başarıyla gerçekleştirilerek Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. 

Silivri'nin eğitim camiası, 2023-2024 eğitim-öğretimde elde edilen başarılarla gururlandı. İlçemizdeki üreticiler ve sağlanan eTwining projeleri, Ulusal Kalite Etiketi'ne uygun görüldü.
Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Zühal Özen ve öğrencileri “ My Journey from web 2.0 Tools to al” projeleriyle bu ödülü kazanırken Hasan Özvarnalı İlkokulu İngilizce Öğretmeni Özge Yılmaz da yürütmüş olduğu “Recycle Hunters” projesiyle aynı başarıyı elde etti.
Çağrıbey Ortaokulu Matematik öğretmeni Çağrı Kurtay'ın 5-E sınıfıyla yürüttüğü, Türkiye-İtalya-Polonya-Çek Cumhuriyeti-Slovakya-Yunanistan ortaklığındaki ‘A World of Emotions' isimli uluslararası eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi'ne uygun görülen bir diğer projeydi.
İBB Abdülezel Paşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nilgün Tuncel'in yürüttüğü “No To Dijital Obesity” eTwinning projesi ise dijital çağın en büyük sorunlarından biri olan dijital obeziteye dikkat çekerek Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.
Başarıları ile ilçemizi gururlandıran öğretmen ve öğrencileri okul idarecileri tarafından tebrik edildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP