“Okullu Çocuk” okuma yazma seti yayımlandı

“Okullu Çocuk” okuma yazma seti yayımlandı

3.09.2024 10:28:05

İlçemiz eğitimcilerinden Mustafa Turan'ın hazırladığı “Okullu Çocuk” adlı okuma yazma seti yayımlandı.

İlçemiz eğitimcilerinden Mustafa Turan'ın İlkokul 1. Sınıf öğrencilerine yönelik hazırladığı “Okullu Çocuk” adlı okuma yazma seti yayımlandı.
TURAN: FAYDALI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM
Turan, çalışmasına ilişkin şu bilgilendirmede bulundu: “Milli Eğitim Bakanlığımızın Yeni Vizyona Koyduğu "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Müfredatla "Beceri" temelli sadeleştirilmiş ve derinlemesine öğrenme yaklaşımı doğrultusunda 1. Sınıf Öğrencilerimize yönelik şahsımın hazırlamış olduğu eser piyasaya çıktı. Ülke eğitimimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli meslektaşlarıma faydalı olmasını temenni ediyorum.
İNTERAKTİF VE AKILLI TAHTA UYGULAMALARI MEVCUT
Bütüncül ve kapsayıcı bir formatta hazırladığımız eser öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Eserin interaktif ve akıllı tahta uygulamaları da mevcuttur.
SETİN İÇERİĞİ
Eser 1. Sınıf ilk okuma yazma sürecinin yanında öğrencilerimize; Çoklu Zekâ ve Zenginleştirilmiş Eğitim İçerikleri, Algoritma ve Kodlama Etkinlikleri, Hızlı Okuma Eğitim İçerikleri, Dikkati Güçlendirme ve Algıda Seçicilik Çalışmaları, Sağ ve Sol Beyin Egzersiz Çalışmaları ve daha birçok alanda eğitim içeriklerini çocuklarımıza sunacaktır.”
Renginar SALİ

YORUM YAP