Op. Dr. Alperen Korucu’nun kliniği açıldı

Op. Dr. Alperen Korucu’nun kliniği açıldı

4.07.2024 11:08:07

Op. Dr. Alperen Korucu'nun Silivri'deki kliniği renkli bir törenle açıldı.

Silivri'de Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Alperen Korucu'nun kliniği, görkemli bir törenle açıldı. Açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı Tolga Toğan kesti.
Açılışa Silivri'nin geçmiş dönem belediye başkanı Volkan Yılmaz, CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Tan Hüseyin Kıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Ebru Akgün Pekel, Celalettin Yazıcı ile Salim Çavdar da katılanlar arasındaydı.
Yeni klinik, Silivri halkına ortopedi ve travmatoloji alanında kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedefliyor. Açılışta konuşan Kaymakam Toğan, kliniğin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, Dr. Korucu'ya başarılar diledi.
Silivri'deki sağlık hizmetlerinin gelişmesine katkıda bulunacak olan bu yeni klinik, modern altyapısı ve uzman kadrosuyla dikkat çekiyor. Katılımcılar, açılış sonrası kliniği gezerek, sunulan imkanlar hakkında bilgi aldılar.
Dr. Alperen Korucu, "Silivri'de böyle bir kliniği açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Amacımız, hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak ve sağlıklarını en kısa sürede geri kazanmalarına yardımcı olmak" dedi.
Sevginar Sali

YORUM YAP