Ortak akıl temaslarına devam ettiler

Ortak akıl temaslarına devam ettiler

3.10.2024 10:48:05

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile Büyükçekmece Belediyesinde Başkan Hasan Akgün ile bir araya geldi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün daveti üzerine Büyükçekmece Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Balcıoğlu, Dr. Hasan Akgün ve belediye çalışanları tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Başkan Balcıoğlu, misafirperverliklerinden dolayı Akgün ve tüm Büyükçekmece Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
Ziyarette, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Berker Esen ve Silivri Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri de hazır bulundu. Başkan Balcıoğlu, bu dostane buluşmada yer almaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Başkanımız Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi'nin tüm çalışanlarına içten teşekkür ediyorum. Gösterdikleri misafirperverlik bizleri mutlu etti" ifadelerini kullandı.
AKGÜN'DEN “ORTAK AKILLA DAHA GÜÇLÜ YEREL YÖNETİM” VURGUSU
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de bu buluşmaya dair sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: "Parti Meclisi Üyemiz Berker Esen, Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel, Silivri Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu, 24. Dönem İstanbul Milletvekilimiz Süleyman Çelebi, İBB Meclis Başkan Vekilimiz Gökhan Gümüşdağ, İBB Siyasi İşler Koordinatörümüz Mert Bahçetepe, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz ile belediyemizde bir araya geldik.
Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik tarımsal üretim desteklerimiz, sokak hayvanları için barınma ve bakım projelerimiz, modern ve güvenli bir şehirleşme hedefiyle yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarımız konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ortak akılla daha güçlü, sürdürülebilir bir yerel yönetim anlayışını hep birlikte inşa etmeye devam ediyoruz."

 

 

YORUM YAP