Ortaköy Sezin Öztaş’ta Cumhuriyet şöleni

Ortaköy Sezin Öztaş’ta Cumhuriyet şöleni

3.11.2023 11:42:29

Ortaköy Sezin Öztaş İlk ve Ortaokulu, Cumhuriyet'imizin 100. Yılını büyük bir coşku içinde şölen havasında kutladı. 6_115

Cumhuriyet'imizin 100.yıl sevinci, Ortaköy Sezin Öztaş İlk ve Ortaokulu önderliğinde tüm mahalleye yayılarak büyük bir coşku yaşandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin mahallede gerçekleştirdikleri kortej yürüyüşü ile başladı. Bandocuların performansı alkış topladı.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen ve şölen havasında geçen törende öğrenciler, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır renkli gösterilerini başarıyla sundular. Şarkılar seslendirerek, şiirler okuyarak ve danslarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kıymetli emaneti olan Cumhuriyet'i anlattılar.5_171
Sezin Öztaş İlkokulu Müdürü Alpay Yavuz ve Ortaokul Müdürü Ertan Özkan, Ortaköy'de birlik beraberlik ve coşkuyla Cumhuriyet'i kutlamalarına vesile olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilere rahmet ve minnet duygularını ifade ederek “Yaşasın Cumhuriyet, izindeyiz Atam” mesajı verdiler.
Mahalle Muhtarı Ramazan Yaman ve veliler de bu anlamlı günde öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmadı.
Sezin Öztaş Ortaokulu Müdürü Ertan Özkan, öğretmen ve öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe kutlama programına da katılarak geçiş töreninde yer aldı.
Renginar SALİ

YORUM YAP