Özcan Işıklar’dan Kentsel Tarım Kitabı

Özcan Işıklar’dan Kentsel Tarım Kitabı

20.08.2024 11:12:20

Silivri Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile yeni kitabı “Kentsel Tarım”ın yayınlandığını duyurdu. Akademisyen Esin Yalçıntaş ile birlikte kaleme aldığı kitabın, sürdürülebilir gıda üretim stratejileri çerçevesinde İstanbul örneği üzerinden kentsel tarımı ele aldığını belirtti.

Kitabın yayınevi tarafından basıldığını ve kısa süre içinde Türkiye genelindeki kitapçılarda ve internet satış noktalarında raflarda yer alacağını ifade eden geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanlarımızdan Özcan Işıklar, Eylül ayı içerisinde kitabın dağıtımının tamamlanacağını öngördü. Silivri'de bir kitap tanıtım etkinliği ve imza günü düzenleyeceğini belirten Işıklar, kitabını ilk elden okuyucularıyla buluşturmayı planladığını da ekledi.
Özcan Işıklar, kendisini tebrik eden ve kitabına nasıl ulaşabileceklerini soran herkese içtenlikle teşekkür etti. Kitap, şehirlerdeki tarım alanlarının korunmasından kentsel tarım projelerinin ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkılarına kadar geniş bir perspektifte ele alınarak, sürdürülebilir yaşamın geleceğine ışık tutmayı amaçlıyor.
Sevginar Sali

YORUM YAP