Özel çocuklara medikal malzeme desteği

Özel çocuklara medikal malzeme desteği

16.05.2024 12:50:20

Silivri Belediyesi, Engelliler Haftası'nda özel çocuklara medikal malzeme ve tekerlekli sandalye desteği sağladı.

Silivri Belediyesi, 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Silivri Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'nde tedavi gören özel çocuklara medikal malzeme, tekerlekli sandalye ve akülü sandalye desteğinde bulundu. Bu desteklerin tesliminde Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve meclis üyeleri de özel bireyler ve ailelerinin yanında yer aldı.
Engelliler Haftası'nın önemine vurgu yaparak, toplumda engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen bu destek, özel çocukların günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da bizzat katılımıyla gerçekleştirilen teslimat, özel çocukların ve ailelerinin yüzlerini güldürdü.
Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, engelli bireylerin topluma tam katılımını desteklemek ve yaşamlarını kolaylaştırmak için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. Engelliler Haftası'nın bir fırsat olarak görülmesi ve bu süreçte engelli bireylere yönelik yapılan yardımların artırılması gerektiğini vurguladı.
Renginar SALİ

YORUM YAP