Pamuk: Bayramın huzur ve bereket getirmesini diliyorum

Pamuk: Bayramın huzur ve bereket getirmesini diliyorum

12.04.2024 10:59:31

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Ramazan Bayramı vesilesi ile yayınladığı açıklamasında “Mübarek Ramazan Bayramımızın; ülkemizin sevgi ve mutluluğuna vesile olması dileğiyle; başta Silivri'miz olmak üzere tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, bayram mesajında duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “On bir ayın sultanı Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu yaşayarak Ramazan Bayramı'na ulaşmış bulunmaktayız.
Bayramlar; milli ve manevi değerlerin yaşatıldığı, sevgi, saygı, hoşgörü ve vefa duygularının güçlendiği özel günlerdir. Bayramlar; sevinçlerin paylaşılması, birlik beraberliğin pekişmesi, hoşgörü ve dayanışmanın artması açısından çok değerlidir.
Kültürümüzün önemli bir parçası olan bayram günlerinde; hüzünlerin yerine sevinci koymalı, inanç, örf ve adetlerimizi en güzel şekilde uygulamalı ve yaşatmalı, bayram günlerini bu şuurla değerlendirmeliyiz.
Bu mukaddes günlerde, Şehit Ailelerimizi, Şanlı Gazilerimizi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz ve kimsesiz kardeşlerimizi hatırlamalı, telefonla da olsa kendileriyle hemhâl olmalı, yalnız olmadıklarını onlara hissettirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.
Filistin'de ve dünyanın farklı coğrafyalarında bayramı buruk geçiren Müslüman kardeşlerimizin çektiği acıların son bulmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramımızın; ülkemizin sevgi ve mutluluğuna vesile olması dileğiyle; başta Silivri'miz olmak üzere tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.
Dualarımız müşterek, kardeşliğimiz daim, Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

YORUM YAP