Pamuk: Gazilerimize saygı boynumuzun borcu

Pamuk: Gazilerimize saygı boynumuzun borcu

19.09.2024 13:59:27

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, vatanın bağımsızlığı ve topraklarının korunması uğruna canları pahasına mücadele eden gazilere minnet ve saygılarını sundu.

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, gazilerin kahramanlıklarının Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığının en değerli sembolü olduğunu vurguladı.
PAMUK: GAZİLERİMİZ, BAĞIMSIZLIK MÜCADELEMİZİN EN DEĞERLİ SEMBOLLERİDİR
Pamuk, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e "Mareşal" rütbesi ve "Gazi" unvanı verildiği 19 Eylül tarihini onurla hatırladığını belirtti. Gazilerin, milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde gösterdiği kararlılığı en güçlü şekilde temsil ettiğini ifade ederek, onların cesareti ve fedakarlığının her daim ilham kaynağı olduğunu dile getirdi.
“GAZİLERİMİZE HAK ETTİKLERİ SAYGIYI GÖSTERMEK MİLLETÇE BOYNUMUZUN BORCUDUR”
Pamuk, gazilerin yalnızca savaş meydanlarında değil, günlük hayatta da milletin birer kahramanı olduğunu belirterek, onların cesaret ve vatanseverliklerinin her zaman hatırlanması gerektiğini vurguladı. Gazilere hak ettikleri saygı ve değeri göstermenin bir sorumluluk olduğunu belirten Pamuk, tüm gazilerin yanında olduklarını bir kez daha ifade etti.
“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE, GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ”
Mesajının sonunda, Ekrem Pamuk, ebediyete intikal eden tüm şehitleri rahmetle andığını, hayatta olan gazilere ise minnetlerini sunduğunu dile getirdi ve Gaziler Günü'nü kutladı.

 

YORUM YAP