Pamuk: İstanbul için zafere yürüyeceğiz

Pamuk: İstanbul için zafere yürüyeceğiz

10.01.2024 10:45:07

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurumun da katıldığı İl Başkanlığı istişare toplantısında Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarıyla hazır bulunan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, ““Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti” diyerek 31 Mart gecesi birlikte omuz omuza İstanbul için zafere yürüyeceğiz” mesajını verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Murat Kurum'un katılımıyla istişare toplantılarını gerçekleştirdi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin ve Gençlik Kolları Başkanı Utku Kapucu da toplantıda ilçemizi temsilen hazır bulundular. AK Pati İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, konuyla ilgili “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Sayın Murat Kurum başkanımızı tebrik ediyoruz.
“Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti” diyerek 31 Mart gecesi birlikte omuz omuza İstanbul için zafere yürüyeceğiz. Hayırlı olsun” paylaşımında bulundu.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP