Pamuk: Silivri’mizin huzuruna gölge düşürülmüştür

Pamuk: Silivri’mizin huzuruna gölge düşürülmüştür

11.09.2024 14:21:03

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, yaptığı basın açıklamasıyla Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen İbrahim Hakkı Damat arasında yaşanan tartışmaya dair açıklama yayınladı.
AK Parti İlçe Başkanı Erem Pamuk, Silivri'nin her zaman barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayan bir ilçe olduğunu vurgulayarak, bu durumu tehdit eden her türlü güç ve düşüncenin karşısında olduklarını ifade etti.
PAMUK: SİLİVRİ'MİZİN HUZUR ORTAMINI BOZACAK, HERHANGİ BİR DURUM, GÜÇ VE DÜŞÜNCENİN KARŞISINDAYIZ
Pamuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Silivri'miz; inancı ve siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin; barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığı bir yer olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bunun da en yakın takipçisi biz olacağız. Silivri'mizin huzur ortamını bozacak, tehdit altında bırakacak herhangi bir durum, güç ve düşüncenin karşısında olduğumuzu, şahsım ve partimiz adına belirtmek isterim."
“SİLİVRİ'MİZİN HUZURUNA GÖLGE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR”
Pamuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün AK Parti'ye yapmış olduğu ziyareti, millet iradesine gösterilen bir saygı örneği olarak değerlendirdiğini ifade ederek, Belediye Başkanı ve CHP yönetiminin Müdür'e yönelik linç girişimi başlattığını belirterek şu şekilde eleştirdi:"Son günlerde ilçemize yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle ilgili İlçe Belediye Başkanının başını çektiği haksız linç girişimi ziyadesi ile bizleri üzmüştür. Silivri'mizin de huzuruna gölge düşürmüştür."
Pamuk ayrıca, CHP'nin kuruluş yıldönümü etkinliğiyle yeni eğitim yılı açılışını aynı anda planlayarak öğrencilerin siyasi bir propaganda aracı haline getirildiğini iddia ederek şöyle eleştirdi:"CHP'nin kuruluş yıldönümü adı altında çelenk sunma törenini, yeni eğitim ve öğretim yılı açılış töreni ile aynı anda planlayarak, burada yer alan öğrenci kardeşlerimizi, partilerinin birer mensubu gibi lanse etme ve siyasallaştırma çabasını, 'siyasi ahlak açısından' evlatlarımıza yapılmış doğru bir davranış olmadığı kanaatindeyiz."
“KURUMLAR ARASI SORUNLAR MÜLKİ AMİRİN KONTOLÜNDE GİDERİLİR”
Açıklamasının devamında, İlçe Belediye Başkanı'nın Selimpaşa İmam Hatip Lisesi'ndeki programdaki tavrını eleştirerek, devlet geleneğine uygun davranılmadığını söyledi: “Devlet geleneğinde kurumlar arası sorunlar varsa mülki amirin kontrolünde giderilir. Devlet geleneği böyle bir şeydir. Bilmiyorsanız öğretmiş olalım. Bahsedilen sorunlar varsa eğer ki Sayın İlçe Kaymakamımız ile istişare yapmanız yeterli olacaktır."
“BELEDİYE BAŞKANINI MANİPÜLASYONLARA BAŞVURMAK YERİNE SİLİVRİ HALKINA HİZMET ETMEYE DAVET EDİYORUZ”
Pamuk, Silivri halkının barış ve huzurunu sağlayacak bürokratların haksız eleştirilerle yıpratılmaması gerektiğini ifade ederek, Belediye Başkanını, halkın gerçek sorunlarına odaklanmaya davet etti: “Gereksiz yere gündem yaratma ve kendi başarısızlıklarını örtmek üzere çeşitli manipülasyonlara başvurmak yerine Silivri halkına hizmet etmeyi, Silivri'nin çöpünden çamuruna, var olan ve herkesin gözünün önünde olan sorunları çözmeye davet ediyoruz.”

YORUM YAP