Engin Akın

Parayla futbolcu olamazsınız!

Altyapılar konusu kolay kolay bitmez. Öyle ki biz 30 yıldır bir adım ilerleme sağlayamamışız üç gün yazarak bu konunun biteceğini düşünenlerden değilim.

Silivri'de futbol konusunda bir takım ilerleme sağlandı. Marka değeri Silivrispor profesyonel lige yükseldi büyük bir başarıdır. Bu başarı tarihe yazıldı ama birkaç eksiklikle birlikte.

Geldiğimiz noktada sonuç çok basit bize bir devrim gerek, bir yenilik, bir vizyon. Altyapılar konusunda acil yatırımlar ve gerekli yerlere de yaptırımlar şart.

Hiç unutmam ve daima desteklerim. Volkan Yılmaz döneminde Ahmet Uslu nezaretinde Özgür Kurt ile başlayan bir Futbol Akademisi kuruldu. Bu akademi tamamen ücretsiz ve belediye destekli ilerledi. Meyvelerini verdi. Bu çocuklar şimdi lig oynuyorlar.

Bora Balcıoğlu döneminde de bu Akademi devam edecek gibi görünüyor. Silivrispor'da dahil olmak üzere bu FUTBOL AKADEMİSİ devam etmeli ve ilçedeki tüm futbol altyapıları tek elden yönetilmelidir.

Her önüne gelenin futbol okulu adı altında para topladığı bir oluşumdan çıkmalı ilçenin futbol geleceği.

Siz oğlunuz için para vererek futbolcu olabileceğini mi sanıyorsunuz?
Parayla futbolcu olunmayacağını yıllardır bir türlü öğrenemedik.
Futbol ilçede tabana yayılmalı, futbol ilçemde ücretsiz olmalı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu yeni sezonda 30 milyonluk bir bütçe açıkladı Silivri'deki futbol yatırımları için. Bu bütçe neleri kapsayacak bu ilerleyen günlerde netleşecek olan durum.

Bana göre bu bütçe ile ilçemin tüm kulüpleri kendini kurtarır.
Silivri'nin altyapısı ve sportif geleceği kurtulur. Bu paranın takipçisi olacağım. Bakalım ilerleyen günler bizi nerelere götürecek?

Silivri çok güzel ve önü açık bir ilçe, her geçen gün artan nüfusu ile sportif olarak da parlak bir yükselen değer.

Yıldızı parlayan ilçenin her konuda desteklenmesi gerekli gerek sportif gerekse de siyasi olarak güçlü olması isminden sıkça söz ettirmesi tarif edilemez bir duygudur.

Silivri'yi sevin, destekleyin.
Son olarak para ile futbolcu olunmaz bunu da unutmayınız…

YORUM YAP