Piri Paşa Takımı, İstanbul 2’ncisi oldu

Piri Paşa Takımı, İstanbul 2’ncisi oldu

14.05.2024 09:21:48

Piri Mehmet Paşa İlkokulu Öğrencileri Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında İkinci oldu.

Piri Mehmet Paşa İlkokulu takımı, geçtiğimiz gün Bakırköy Kültür Salonu'nda düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası'nda büyük bir başarı elde etti. Okulumuz takımı, İlkokullar Kategorisinde ilçemizin gururu olarak ikinciliği kazandı.
Turnuvada gösterdikleri üstün performansla dikkatleri üzerine çeken öğrenciler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür tarafından tebrik edildi. Müdür Yentür, öğrencilere başarılarının devamını dileyerek onları motive etti.
Öğretmenleri Nazire Çorbalı, elde ettikleri bu başarıyla gurur duyduklarını belirtti. Çorbalı, "Kupamızı aldık, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadeleriyle öğrencilerin ve emeği geçen herkesin çalışmalarını takdir etti.
Akıl ve zeka oyunları, öğrencilerin strateji geliştirme, problem çözme yeteneklerini artırırken takım çalışması ve rekabet duygusunu da pekiştiriyor. Piri Mehmet Paşa İlkokulu öğrencilerinin bu başarısı, okulun eğitimdeki kalitesini ve öğrencilerinin yeteneklerini ön plana çıkarıyor.
Renginar SALİ

YORUM YAP