Piriştine: Gençliğin sesi olmak için yola çıkıyoruz

Piriştine: Gençliğin sesi olmak için yola çıkıyoruz

8.12.2023 11:16:26

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunan genç isimlerden Ege Piriştine, “Bir çift mavi gözün ışığında gençliğin sesi olmak için yola çıkıyoruz” derken, Silivri'nin yarınlarına katkı sunma kararlılığını ifade etti.

2024 yerel seçimlerine yönelik meclis üyesi aday adaylık başvurusunda bulunan isimler arasında Ege Piriştine de yer alıyor. Başvuru dosyasını CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür'e, partinin Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Noyan Öpçin ile birlikte teslim eden Piriştine, “Bir çift mavi gözün ışığında gençliğin sesi olmak için yola çıkıyoruz” derken, “Silivri Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı olduğumu siz değerli Silivri halkımızla paylaşıyorum. Çıktığımız bu yolda Silivri'mizi tekrardan iktidar olmak için var gücümle çalışacağım” sözünü verdi. CHP'nin genç meclis üyesi aday adayı Ege Piriştine, Atatürk'ün “Gençler! Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç kuşakların anlayış ve enerjisine bağlanmıştır” sözlerine atıfta bulunarak Silivri'ye hizmet etme kararlılığını vurguladı.
EGE PİRİŞTİNE KİMDİR?
1997 yılında Silivri'de doğdu. İlkokul ve Ortaokulu Silivri'de Turgut Reis İlköğretim Okulunda okudu, Silivri Anadolu Lisesini tamamladı. İstanbul Gelişim Üniversitesinde Uluslarası Lojistik ve Taşımacılık Bölümünden mezun oldu.

Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP