Rektör Prof. Dr. Kara’ya davette bulundular

Rektör Prof. Dr. Kara’ya davette bulundular

28.08.2024 11:20:28

Dernek yetkilileri, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kara'yı ziyaret ederek 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü düzenleyecekleri, Zülal Kalkandelen ve Emre Kongar'ın konuşmacı olarak katılım sağlayacağı Cumhuriyet ve Laiklik temalı söyleşiye davette bulundu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, Silivri Sanat Platformu ile Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği yetkilileri, geçtiğimiz gün İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kara'yı makamında ziyaret etti.
31 Ağustos 2024 Cumartesi günü düzenleyecekleri, Zülal Kalkandelen ve Emre Kongar'ın konuşmacı olarak katılım sağlayacağı Cumhuriyet ve Laiklik temalı söyleşiye davette bulundular.
Diğer yandan ÇYDD Silivri Şubesi, Silivri Sanat Platformu ve Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği, ilçemizde faaliyet gösteren üniversite ile birlikte ortak geliştirecekleri çalışma ve fikirleri değerlendirme fırsatı yakaladı. Rektör Kara'dan bu çalışmalarda üniversitenin imkanlarından faydalanabileceklerinin bilgisini aldılar. Aynı zamanda Silivri'de sivil toplum, kültür sanat ve tarih alanında üniversite öğrencileriyle birlikte bir iletişimin sağlanmasıyla, hem öğrencilerle hem de kurumlar arası diyaloğu geliştireceği fikrinde hemfikir olundu.

Buket KARAHIZIR

YORUM YAP