Sağlık Kontrolleri yapıldı

Sağlık Kontrolleri yapıldı

6.06.2024 09:32:52

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fener ve Küçükkılıçlı mahallelerinde yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, ihtiyaçlarını dinledi ve sağlık kontrolleri gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz gün Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fener ve Küçükkılıçlı mahallelerinde gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde, yaş almış mahalle sakinlerinin tansiyon ve şeker ölçümleri yapılarak sağlık durumları kontrol edildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların belediyeden taleplerini de not alarak, ilgili birimlere ileteceklerini belirttiler.
Ziyaretler sırasında, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun selamları da iletilerek mahalle sakinlerine moral ve destek verildi. Bu ziyaretler, toplumun yaşlı ve kırılgan üyelerine yönelik gösterilen duyarlılığın bir örneği olarak değerlendiriliyor.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, benzer ziyaretlerin devam edeceğini ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirdiği vurgulanırken, yaşlıların da topluma aidiyet duygusunu artırdığı ifade edildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP