Şahin, İyi ve güçlü bir ekip olduk

Şahin, İyi ve güçlü bir ekip olduk

17.08.2023 13:00:26

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci kamp için Bolu'da 10 gün kalacak.

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin tarafından yapılan açıklamada; “Takımımız 10 günlük Bolu kampı için cumartesi yola çıkıyor. Cumartesi günü tüm takım otelimizde buluşacak ve ikinci kamp dönemimiz de başlamış olacak. Bolu'da 3 hazırlık maçımız olacak bu maçlarımız ise 20, 23 ve 26 Ağustosta oynayacağız. Hangi takımlarla oynayacağımız ise otele yerleştiğimizde belli olacak.

İLK ETAP KAMPIMIZ İYİ GEÇTİ
Lig öncesi ilk etap çalışmalarımız teknik patronumuz nezaretinde oldukça iyi geçti. Takım oturmaya başladı ve hocamızın aklandaki ilk 11'de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. İkinci etap Bolu kampımızda ise takımın son şekli verilmiş olur ve Erbaa maçı için hazır konuma gelmiş oluruz.

GÜÇLÜ BİR KADRO OLDUK
İyi ve güçlü bir ekip olduk. Kaliteli isimleri gençlerle harmanladık. Sezon içinde hocanın sıkıntı çekmemesi için kadromuzu geniş tuttuk. Lig uzun bir maraton ve bu uzun maratonda yorulmadan savaşacak bir takımı oluşturduğumuz düşünüyorum. İlk lig maçımızda da bunu göstereceğiz” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP