Şahin: Yarın lig başlayacakmış gibi hazırız

Şahin: Yarın lig başlayacakmış gibi hazırız

3.07.2024 08:01:11

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada, takımın hazır olduğunu vurguladı: "Biz yarın lig başlayacakmış gibi hazırız."

Yeni sezon öncesi transfer ve görüşmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şahin, kulüp yönetimiyle uyum içinde çalıştıklarını belirtti: "Biz Nuri Çolakoğlu ve yönetimi ile bir bütün halinde çalışıyoruz. Başkanlık ve yönetimin diğer kademelerinde hiçbir bölünmüşlük ve ayrışma yoktur. Başkan ne ise diğer yönetici arkadaşlarımız da aynı seviyededir. Nuri Başkan köfte satıyorsa, biz bilet satıyoruz, stadı temizliyoruz, atkı ve forma standında satış yapıyoruz. Her yönetim kurulu üyesi canla başla çalışıyor. Bizde ayrı gayrı yoktur ve olmamıştır da. Şimdi önümüzde tertemiz bir yeni sezonumuz var. Her ne olursa olsun, biz yarın lig başlayacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürmekteyiz."

“GÜÇLÜ SİLİVRİ, GÜÇLÜ SİLİVRİSPOR”

Şahin, takımın güçlenmesi için yapılan görüşmelerden de bahsetti: "Bu hafta birkaç oyuncumuz ile görüşmelerde bulunduk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak onların görüşlerini aldık. En kısa zamanda önce hocamızla, ardından da geçen sezonki takımımızla tek tek anlaşmalarımızı yapacağız. Silivrispor, Silivri halkı ile daha güçlü olacak. Geçtiğimiz sezon dolu tribünlere oynadık, bu sezon da aynısını umuyoruz. Güçlü Silivri, güçlü Silivrispor demek. Geçen sezon eksiklerimizi gördük, bu sezon bunları tamamlayacağız."

Silivrispor, yeni sezona hazır ve kararlı adımlarla ilerliyor. Taraftarların ve halkın desteğiyle, takımın büyük başarılara imza atacağına olan inanç tam.

 Engin AKIN

YORUM YAP