Sanat Platformu, Başkan Balcıoğlu ile projelerini paylaştı

Sanat Platformu, Başkan Balcıoğlu ile projelerini paylaştı

12.09.2024 10:34:35

Silivri Sanat Platformu üyeleri, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu ziyaret ederek projelerini sundu.

10 Eylül 2024 Salı günü gerçekleştirilen görüşmede, sanat ve sanatçıların ihtiyaçları gündeme getirilirken, Silivri'nin sanatla buluşması adına önemli adımlar konuşuldu.
Platform başkanı Abdullah Mutlu, sanat ortamı ve sanatçıların yaşadığı sorunlardan bahsederek, gelecek planlarını Başkan Balcıoğlu ile paylaştı. Mutlu, Silivri'de sanatı yaygınlaştırmak için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlatarak, sanatçılara daha fazla destek sunulması gerektiğini vurguladı.
Görüşmede ayrıca heykeltıraş Gülcan Zırh, Hollanda'dan gelen sanatçılarla yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi. Zırh, Hollandalı sanatçıların Silivri'den çok mutlu ayrıldıklarını ve Silivri'yi sanat platformunda temsil edeceklerini belirtti.
Başkan Bora Balcıoğlu, Silivri'de sanata ve sanatçılara her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, sanatsal projelere katkı sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Balcıoğlu, Silivri'yi bir sanat merkezi haline getirme hedefleri doğrultusunda Silivri Sanat Platformu üyelerinin projelerini destekleyeceğini belirtti.
Görüşmeye katılan diğer üyeler arasında Şükran Güvenilir, Hüseyin Akıncıoğlu, Fahrettin Avcı ve Ömer Faruk Küçükkaya da yer aldı. Platform üyeleri, Balcıoğlu'nun sanata verdiği önem ve gösterdiği ilgi için teşekkürlerini ileterek, iş birliğinin devam edeceğini vurguladılar.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP