Şarkı ve şiirlerle Cumhuriyet coşkusu

Şarkı ve şiirlerle Cumhuriyet coşkusu

01.11.2018 14:04:04

Silivri Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı şarkı ve şiirler eşliğinde kutladı.

Ulusumuzun başöğretmeni, eşsiz devlet adamı, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kutsal emaneti Cumhuriyet'in 95. kuruluş yılı coşkusunu Silivri Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi de yaşadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda düzenlendi. Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler, Türkiye'nin doğum gününü hep birlikte kutladı.
En büyük varlığımız Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve topraklarının bölünmez bütünlüğü uğuruna canlarını veren aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşuyla başlayan program, İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, öğrenciler okudukları şiirler ve seslendirdikleri şarkılarla Cumhuriyet ve kazanımlarını anlattılar, bize çağdaş eğitimin, bilimin, uygarlığın aydınlık kapılarını açan, topraklarımızın ve kutsal tüm değerlerimizin kurtarıcısı, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e minnet duygularını ifade ettiler.
Silivri Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi öğrencileri, Atatürk'ün kutsal emanetini sonsuza dek yaşatmaya ve yükseltmeye söz verdiler.

Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP