Sarten Ambalaj, 29. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nda

Sarten Ambalaj, 29. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nda

24.10.2024 13:57:32

Bu bir tanıtımdır
Ulusal ve uluslararası gururumuz Sarten Ambalaj firması, 29. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'na katıldı.site 1_3

Avrupa'nın en büyük ambalaj fuarları arasında yer alan ve her yıl düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, bu yıl 33 ülkeden 1200 firmanın katılımıyla 29. kez kapılarını ziyaretçilere geçtiğimiz gün açtı. Birçok sektör temsilcisi ve kurumun katıldığı fuar, inovatif çözümler ve sektörün geleceğini şekillendiren gelişmelere ev sahipliği yapıyor.
Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, açılış töreninde yer alarak firmanın sektördeki öncülüğünü bir kez daha gösterdi. Sarten Ambalaj, fuara ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Ambalaj sektörünün geleceğini şekillendiren ve inovasyonun buluşma noktası olan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'nda, sizi standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Yenilikçi çözümlerimizi yakından inceleyebilir, sektörün öncü gelişmelerini birlikte keşfedebiliriz. Sarten Ambalaj standına davetlisiniz!"
Fuar, katılımcılara hem yenilikçi ürün ve teknolojileri tanıma hem de sektörün öncü aktörleriyle bir araya gelme fırsatı sunuyor. Sarten Ambalaj gibi sektör lideri firmaların yer aldığı fuar, ambalaj sektörünün inovatif çözümleri ile sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarını ön plana çıkarıyor.
Fuar boyunca birçok etkinlik ve görüşmelerin yapılması planlanırken, ziyaretçilere sektörün geleceğini şekillendiren trendler ve yenilikleri keşfetme imkanı sunulacak.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP