Şehit Emre Sarıtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenine Başarı Plaketi

Şehit Emre Sarıtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenine Başarı Plaketi

25.10.2024 10:20:16

Şehit Emre Sarıtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Çağrı Selvi Aytan, Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından plaketle ödüllendirildi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında okul sporlarında elde edilen başarılar nedeniyle, Şehit Emre Sarıtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Çağrı Selvi Aytan, Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından plaketle ödüllendirildi.
Ödül töreni, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'ın katılımıyla gerçekleşti. Programda, başarılı çalışmalarıyla öğrencilerin spor alanındaki gelişimlerine önemli katkılar sunan Çağrı Selvi Aytan, plaketini İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyithan Dağıstanlı'nın elinden tebrikler eşliğinde aldı.
Programda, öğretmenin spor alanında sağladığı başarıların, öğrencilerin fiziksel ve kişisel gelişimlerine olan katkısına vurgu yapıldı. İlçe protokolü, eğitimin her alanında olduğu gibi spor faaliyetlerinde de öğrencilere rehberlik eden öğretmenlerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti.
Öğrencilerin kazandığı başarılar ve öğretmenlerin emeğiyle ilçenin spor kültürünün gelişmeye devam edeceği belirtildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP