
Gazi İlkokulu, Sek Sek Oyunu İlçe Yarışması'nda birincilik ve ikincilik elde eden iki takım öğrencilerini madalya ile ödüllendirdi.
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamındaki Sek Sek Oyunu Yarışmasında 1. Sınıflarda İlçe 1.'si, 4.sınıflarda ise İlçe 2.'si olan Gazi İlkokulu öğrencileri, Okul Aile Birliği tarafından madalya ile ödüllendirildi. Okullarını başarıyla temsil eden öğrencilere, madalyalarını Okul Müdürü Ahmet Kahraman, geçen hafta düzenlenen törende takdim etti.
Kahraman, öğrencileri yarışmaya hazırlayan öğretmenleri Hülya Demirci ile Betül Dokuzoğlu'nu ve öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.
Renginar SALİ