Selimpaşa Borsa İstanbul Lisesi’nde Oryantasyon etkinlikleri

Selimpaşa Borsa İstanbul Lisesi’nde Oryantasyon etkinlikleri

19.09.2024 13:18:44

Selimpaşa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, yeni gelen 9. Sınıf öğrencilerine yönelik Oryantasyon etkinlikleri düzenlendi.

Selimpaşa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı, yeni gelen 9. sınıfa geçiş için düzenlenen oryantasyon etkinlikleriyle başladı. Rehber Öğretmen ve Psikolojik Danışman Tuğçe Yapan tarafından düzenlenen etkinliklerin amacı, okulu ve birbirlerini daha yakından tanımasını sağlamak.
Oryantasyon programı kapsamında, sosyal uyumlarının yaygınlaşması ve yeni eğitim hayatlarına daha hızlı adapte olmalarına yardımcı olmak için çeşitli tanışma oyunları ve grup çalışmaları düzenlendi. Bu sayede, gençlerin hem akademik hem de sosyal hayata daha uygun ve motivasyonlu bir şekilde başlamaları hedefleniyor.
Rehber Öğretmen Tuğçe Yapan, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin ilk adımlarını atarken rahat hissetmeleri ve okullarımızın sıcak bir ortam olduğunu fark etmeleri çok önemli. Oryantasyon etkinliklerimizle hem arkadaşlık bağlarını güçlendiriyor hem de okul kültürünü tanımalarını sağlıyor" dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP