Selimpaşa Gönüllüler Derneği’nden destekçilerine teşekkür mesajı

Selimpaşa Gönüllüler Derneği’nden destekçilerine teşekkür mesajı

16.09.2024 11:47:40

Destekçilerinin sayesinde çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılayan Selimpaşa Gönüllüler Derneği teşekkür paylaşımında bulundu.

Selimpaşa Gönüllüler Derneği, yeni eğitim yılında çocukların ihtiyaçlarını karşılayan tüm destekçilerine teşekkür etti. Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Her yeni eğitim programı, mevcut için yeni bir umut, yeni bir başlangıç anlamına gelir" denilerek, kırtasiye malzemeleri, okul kıyafetleri ve diğer eğitim ihtiyaçlarının temininde emeği geçen tüm bağışçılara minnettarlık ifade etti.
Dernek açıklamasında, “Bu dönemde onların ihtiyaçlarını karşılayarak, eğitim yolculuklarına katkı sunan değerli destekçilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Derneğimiz aracılığıyla sağladığınız kırtasiye malzemeleri, okul kıyafetleri ve diğer eğitim ihtiyaçları, çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceğe adım atmaları için büyük bir fırsat sunmaktadır. İyilik dolu yüreğinizle bir araya geldiğiniz için sizlere minnettarız. Bu yolculukta yanımızda olduğunuz ve çocuklarımıza ışık tuttuğunuz için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”
Selimpaşa Gönüllüler Derneği, ayrıca engelli bir bireyin de tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP