Selimpaşa İlkokulu E-Twinning Kalite Etiketi aldı

Selimpaşa İlkokulu E-Twinning Kalite Etiketi aldı

22.11.2023 13:53:06

Selimpaşa İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerin, öğretmenleri Nevin Elibol'un rehberliğinde yürüttüğü “Our Life Is Math 2” adlı eTwinning projesi kapsamında okul, E-Twinning Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Selimpaşa İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri, Nevin Elibol'un öğretmenliğinde, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan aylarında “Our Life Is Math 2” eTwinning projesi yürüttü. Proje ekibi Türkiye (9) , Bulgaristan (3), Romanya (1) 'dan katılan okul,öğretmen ve öğrencilerden oluştu.
PROJE ÇALIŞMALARI VE KAZANIMLAR
Dört aylık çalışma süresince pek çok etkinlik yapıldı. Matematik seferberliği de düşünülerek planlanmış aktiviteler ile web2 araçları kullanmak, dijital ortamda e-güvenliğe dikkat etmek,e-twinning projesinde yer almak, webinarlara katılım, iş birliği ile ortak ürünler hazırlamak gibi pek çok kazanım elde edildi.
Projede yer verilen bazı çalışmalar şöyleydi; afiş-logo hazırlığı, anketlere katılım, e-güvenlik, dijital hediyeleşme-origami, depreme dayanıklı evler, sokakta-mutfakta matematik, pi günü etkinlikleri, 23 Nisan maskot çalışmaları, altın oran -Fibonacci yapboz hazırlama v.s.
Tüm çalışmaların başarıyla tamamlanması ile proje kurucuları tarafından hem öğretmen, hem de öğrencilere sertifikaları verildi. Proje ürünleri, yıl sonunda Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen sergide tüm paydaşlara sunuldu.
Tüm emeklerin sonucunda proje, Ulusal Kalite Etiketi ile taçlandı.
Okul Müdürü Bahar Yavaş, e-Twinning proje Koordinatörü Nevin Elibol başta olmak üzere, öğrencilerini tebrik etti. Renginar SALİ

YORUM YAP