Selimpaşa İlkokulu’nda öğretim yılı kapanış töreni

Selimpaşa İlkokulu’nda öğretim yılı kapanış töreni

26.06.2024 11:05:05

Selimpaşa İlkokulu'nda düzenlenen 2023-2024 eğitim-öğretim yılı kapanış töreninde, gösteriler sahnelendi, 4. Sınıf öğrencileri bisikletle ödüllendirildi. 

Selimpaşa İlkokulu'nda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı kapanış töreni düzenlendi. Okulun bahçesinde düzenlenen tören Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Bahar Yavaş, yaptığı konuşmasında, karnenin çocuğun nasıl bir insan olduğunun göstergesi olmadığını, okul durumunu gösteren bir belge olduğunu hatırlattı. Yavaş, “Yavrularımızı karnelerine göre değerlendirip, ne çok üzmeli, ne de çok sevinmeliyiz” diyerek öğrencilerine gayretleri, öğretmenlerine emekleri ve velilerine destekleri için teşekkür etti.
Yavaş'ın konuşmasının ardından 1/C sınıfı öğrencileri, dans gösterilerini sahneledi.
4.sınıf öğrencileri, "Hosçakal Okulum " adlı etkinlikleriyle sahne aldı.
Sonrasında ise okulumuzun kıymetli değerlerinden Hasan Manav geleneksel hâle getirdiği, 4.Sınıf öğrencilerine bisiklet takdimi yapıldı.
Okul Müdürü Bahar Yavaş, programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen ve gösterileri için öğretmenlerine teşekkür etti.
Selimpasa İlkokulu ailesi, güzel bir dönemi beraberce bitirmenin mutluluğunu yaşarken yaz tatiline girmenin heyecanını paylaştı.
Okul Müdürü Bahar Yavaş, süreçte emeği geçen tüm eğitim paydaşlarına ve öğrencilerine teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP