Şerife Baldöktü Lisesi’nden “Askıda Ekmek” Etkinliği

Şerife Baldöktü Lisesi’nden “Askıda Ekmek” Etkinliği

09.04.2025 16:34:44

Şerife Baldöktü MTAL Değerler Kulübü, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği “Askıda Ekmek” etkinliği ile ihtiyaç sahibi ailelere 148 ekmek ulaştırdı.

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Değerler Kulübü, danışman öğretmenler Serpil Akcan ve İnci Yıldırhan rehberliğinde, ÇEDES projesi ve toplum hizmeti kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Ramazan-ı Şerif'in maneviyatına uygun olarak düzenlenen “Askıda Ekmek” etkinliği kapsamında, yardımsever öğrenci ve öğretmenlerin katkılarıyla 148 ekmek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
Oruç, ibadet, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun pekiştirildiği bu anlamlı çalışmayla, öğrencilerde sosyal sorumluluk bilinci de geliştirildi. Okul yönetimi, etkinliğe destek veren tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP