Servis Aracı İşletmecileri Odasını ziyaret etti

Servis  Aracı İşletmecileri Odasını ziyaret etti

29.07.2024 12:19:23

Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Cihan Tuncel, geçtiğimiz hafta İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Odası Esenyurt Şubesini ziyaret etti.

Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Cihan Tuncel, İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Odası Esenyurt Şube Sorumlusu Mustafa İnci'yi makamında ziyaret ederek, kuruluşlarından bu yana verdikleri destek için teşekkür etti. Ziyaret sırasında Tuncel, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, sektörle ilgili konularda iş birliği mesajları verdi.
Ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Tuncel, “İhtisas odamız olan İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Odası Esenyurt şube sorumlusu Mustafa İnci ağabeyimizi ziyaret ettik. Kuruluşumuzdan bu yana bize desteğini esirgemediği için teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğin gücüyle aşılmayacak hiçbir engel yoktur,” ifadelerini kullandı.
Mustafa İnci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Silivri Servisçiler Derneği Başkanı ve yönetimine başarılar diledi ve desteklerinin her zaman süreceğini belirtti. İnci, sektördeki dayanışmanın ve iş birliğinin önemine değinerek, bu tür ziyaretlerin ve görüşmelerin güç birliğini pekiştirdiğini ifade etti.
Görüşmede, servis araçları işletmeciliği konusunda güncel konular, sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Her iki taraf da, iş birliğini artırarak sektördeki kaliteyi ve hizmet standartlarını yükseltme konusunda kararlılıklarını yineledi.

Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP