Servisçiler Derneği’nden Emniyet Müdürü Erim’e ziyaret

Servisçiler Derneği’nden Emniyet Müdürü Erim’e ziyaret

29.07.2024 11:50:28

Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Cihan Tuncel ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim'i makamında ziyaret etti.

Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Cihan Tuncel ve yönetimi, geçtiğimiz gün İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim'i makamında ziyaret ederek önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Tuncel, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Narkotik Anne Projesi kapsamında üyelerimiz ve eşlerine derneğimizde seminer desteği istedik. Öğrenci taşımacılığı konusunda çocuklarımız bizim için çok kıymetli. En ufak bir olumsuzluğun önüne geçmek adına elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu kapsamda bize destekleri için müdürümüze teşekkür ederiz," dedi.
Tuncel, seminer desteği taleplerinin özellikle öğrenci taşımacılığı yapan şoförlerin ve ailelerinin bilinçlendirilmesi amacıyla önemli olduğuna vurgu yaptı. Ziyaret sırasında öğrenci güvenliği ve narkotik konularında iş birliği yapma kararı alınarak, bu alanlarda atılacak adımlar değerlendirildi.
İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim, dernek üyelerinin taleplerine olumlu yanıt vererek, "Çocuklarımızın güvenliği hepimizin önceliğidir. Bu konuda her türlü desteği sağlamaktan mutluluk duyarız," ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve iş birliğinin artırılması yönündeki temennilerle sona erdi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP