SİAD’tan bürokrasi ziyaretleri

SİAD’tan bürokrasi ziyaretleri

22.08.2024 11:23:08

SİAD Başkan ve üyelerinden Silivri Kaymakamı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Emniyet Müdürüne ziyaretler...

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) üyeleri, Hakan Kocabaş başkanlığında, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Sağlam ve İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı'ya nezaket ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde, SİAD üyeleri, ilçeye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı ve İlçe Emniyet Müdürüne görevlilerinin hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
KOCABAŞ: SORUNLARIMIZ HAKKINDA BİLGİ VERDİK, DESTEK SÖZÜ ALDIK
SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, ziyaretlere yönelik yaptığı paylaşımlarda, “Kalabalık bir üye heyetimizle birlikte Kaymakamımız Tolga Toğan'ı yeni Hükümet Konağımızda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bir kez daha Kaymakamımıza sorunlarımız hakkında bilgi verdik ve desteğini alacağımızın sözünü aldık. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
“HER KARARI DOĞRU, HER İMZASI HAKLI OLSUN”
22 kişilik bir heyetle gerçekleştirilen diğer ziyarette ise, SİAD temsilcileri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Sağlam ile makamında buluşarak, Silivri'ye hizmet edecek olmasından duyulan memnuniyeti dile getirdiler. Kocabaş, “Çok sıcak, samimi geçen ziyaretimiz için Başsavcımıza teşekkür ediyor, her kararı doğru, her imzası haklı olsun” şeklinde konuştu.
“KAMU GÖREVLİLERİMİZİN LİYAKATLI VE CANDAN OLMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Kıvanç Taşçı'ya da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren SİAD üyeleri, samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar dilediler. Başkan Kocabaş, “Silivri'nin şansına; gelen tüm kamu görevlilerimizin liyakatlı ve candan olması bizleri mutlu ediyor” sözleriyle memnuniyetini ifade etti.
Sevginar Sali

YORUM YAP